Folk

FOLK

Var nogen i tvivl om, at fodboldklubben FCK var et åndsløst, vulgærkapitalistisk foretagende, har de netop lanceret et samarbejde med kunsteren Kristian von Hornsleth
27. juni 2020

Kristian von Hornsleth I

To af Danmarks mest pøllede kulturinstitutioner har fundet sammen, og gud hvor de dog fortjener hinanden. I en eksplosion af dårlig smag har kunstneren Kristian von Hornsleth lavet 18 malerier for fodboldklubben FCK. Et »brutalt og frugtbart clash mellem disse herlige verdener«, mener Hornsleth.

Kristian von Hornsleth II

Som Hornsleth sagde for nylig, har han »travlt med at ændre verden for jeres skyld og alle de hamsterhjulsmennesker, der findes«. Revolutionen starter åbenbart med fotos af FCK-spillere smykket med klatmaling og ord som »King«, »Free«, »Now« og »Killer«. 6.800 kroner for en printet kopi.

Mediekritikere I

De samme mennesker, der skoser medier for straks at råbe ‘islamistisk terror’, når gerningsmanden hedder Ali, er nu rasende over, at medierne insisterede på at sætte sig ind i sagen, før de beskrev det bestialske drab på en 28-årig afrodansker på Bornholm som en racistisk lynching.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu