Folk

FOLK

Europas svinekonge, den tyske milliardær Clemens Tönnies, er efter coronaskandalen i Gütersloh pludselig Tysklands mest tilsvinede mand. Men er han ’too pig to fail’?
30. juni 2020

Svinekongen Clemens I

Kødkongen, koteletkejseren, svinenes konge. Clemens Tönnies bag Europas største slagteri fik mange kære navne. Indtil en halv million mennesker omkring hovedsædet i Gütersloh måtte i ’lockdown’ efter 1.500 coronatilfælde blandt de hårdt udbyttede østarbejdere.

Svinekongen Clemens II

I dag er Tönnies, der ligeledes er bestyrelsesformand i Schalke 04, formentlig Tyskland mest tilsvinede person. Ved den afsluttende kamp i Bundesligaen i lørdags demonstrerede omkring tusind fans mod bestyrelsens »moralske falliterklæring« under sloganet »Ud med Tönnies«.

Svinekongen Clemens III

Under coronaskandalen udspiller Tönnies-familiens bitre firma- og arvestrid sig atter for åbent tæppe. Clemens’ nevø vil have bossen helt ud af biksen. Men Clemens, der er milliardær i euro og har været involveret i CumEx-skandalen, er måske bare ’too pig to fail’?

Vladimir Putin

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Thomas Tanghus
  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
  • Poul Anker Sørensen
Thomas Tanghus, Eva Schwanenflügel, David Zennaro og Poul Anker Sørensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu