Folk

FOLK

Folk kan efterhånden ikke engang tåle en lille mordtrussel
5. juni 2020

Statsborgere

I denne uge er der indfødsretsprøver over hele landet. En quiz om Danmark, hvor håbefulde nydanskere kan vinde et statsborgerskab, hvis de svarer rigtigt på mindst 32 ud af 40 spørgsmål. I år skal de blandt andet fortælle os navnene på kronprinsens førstefødte og arkitekten bag Aarhus Rådhus.

Ole Thiemer I

Som andre vrede, midaldrende mænd er kloakmesteren Ole Thiemer træt af krænkelseskultur. Han er dømt for trusler efter at have skrevet på Facebook, at han godt kunne »lukke munden« på journalist David Trads, hvis nogen bare ville tage sig af hans »børn og x koner de næste 12 år«.

Ole Thiemer II

David Trads fortæller, at den slags kommentarer har fået ham til at trække sig fra udlændingedebatten. Det er noget pjat, mener 56-årige Thiemer. »I dag er folk så krænkede over ingenting,« siger han til fagbladet Journalisten.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Thomas Tanghus
  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
  • Katrine Damm
Thomas Tanghus, Eva Schwanenflügel, David Zennaro og Katrine Damm anbefalede denne artikel

Kommentarer

Katrine Damm

Ja, folk er sgu også så sarte nu om stunder ;)

Og det gælder da i særdeleshed ham her Thiemer-typen, som åbenbart ikke har fattet, at der ER begrænsninger på ytringsfriheden, fx er det ulovligt at udstede dødstrusler - pudsigt nok.

Vorherre til hest:(