Folk

FOLK

Fra blærerøv til fattigrøv – og fra statsministerdrømme til mere ørkesløs opposition – kan coronakrisen besegle enhver prætention
9. juni 2020

Olof Palme

34 år efter det traumatiske drab på Sveriges statsminister bliver det i dag meddelt, om anklagemyndigheden mener at kunne udpege – og rejse tiltale mod – en mulig gerningsmand. Eller om sagen definitivt må henlægges uforløst.

Jimmi Åkesson

I mellemtiden fortoner statsministerdrømmene sig for lederen af Sverigedemokraterna, der i efteråret 2019 stod til lige så stor tilslutning som Socialdemokraterne. I målinger fra maj er tilslutningen nu den halve af ’sossernes’.

Mads Christensen

Kendissen, der kendes som ’den store blærerøv’, har nu selv antaget det alternative tilnavn ’store fattigrøv’. Tab af foredragsindtægter som følge af coronakrisen har nødvendiggjort frasalg af både Porsche og Rolex, skriver Ekstrabladet.

Jacinda Ardern

Bedre går det i New Zealand, der nu som første land af en vis størrelse kan gennemføre en fuld indre genoplukning:

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu