Folk

FOLK

Den tidligere Venstreminister Lars Christian Lilleholt knokler for folketingsgagen
10. juni 2020

Taler-Lars

Lars Christian Lilleholt, tidligere Venstreminister, knokler for at gøre sig fortjent til folketingsgagen foruden det lunende eftervederlag som minister. Én gang i denne folketingssamling har han således holdt en ordførertale. Men den var sørme også på 115 ord.

Sandsuger-Lars

Lidt mere aktiv har Lars været med at stille udvalgsspørgsmål: Hele 18 er det blevet til siden valget, heraf fem om statsstøtte til sandindvindingsrederierne. Et erhvervsområde, som sandsynligvis (hihi) ligger Lars på sinde i forhold til udenlandske konkurrenter i Holland og Cypern.

Okse-Lars

Som turismeordfører og valgt på Fyn har Lars beskæftiget sig med Ditlevdals Bison Farm nordvest for Odense. Her kan man se amerikanske okser og købe kød. Skal farmen ikke have kompensation for tabte entréindtægter, spurgte Lars en af de syv gange, han var på talerstolen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • Thomas Tanghus
  • David Zennaro
  • Poul Anker Sørensen
Eva Schwanenflügel, Thomas Tanghus, David Zennaro og Poul Anker Sørensen anbefalede denne artikel

Kommentarer