Folk

FOLK

Den tidligere Venstreminister Lars Christian Lilleholt knokler for folketingsgagen
Debat
10. juni 2020

Taler-Lars

Lars Christian Lilleholt, tidligere Venstreminister, knokler for at gøre sig fortjent til folketingsgagen foruden det lunende eftervederlag som minister. Én gang i denne folketingssamling har han således holdt en ordførertale. Men den var sørme også på 115 ord.

Sandsuger-Lars

Lidt mere aktiv har Lars været med at stille udvalgsspørgsmål: Hele 18 er det blevet til siden valget, heraf fem om statsstøtte til sandindvindingsrederierne. Et erhvervsområde, som sandsynligvis (hihi) ligger Lars på sinde i forhold til udenlandske konkurrenter i Holland og Cypern.

Okse-Lars

Som turismeordfører og valgt på Fyn har Lars beskæftiget sig med Ditlevdals Bison Farm nordvest for Odense. Her kan man se amerikanske okser og købe kød. Skal farmen ikke have kompensation for tabte entréindtægter, spurgte Lars en af de syv gange, han var på talerstolen.

Fyn er fin-Lars

I interview med Fyens Stiftstidende afviser Lars, at han er sat i skammekrogen på grund af sin støtte til Løkke under Venstres formandsopgør. »Nu har jeg mere tid til at kunne pleje det fynske bagland, besøge fynske virksomheder og bringe fynske problemstillinger i Folketinget,« siger han.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Eva Schwanenflügel

"Fynt skal det være", som sagt i reklamen.
(Muuh, eller hvad bisoner ellers måtte ytre.?)