Folk

FOLK

Den store Bagedyst er klar med en bagedyst for børn, og det bliver en identitetspolitisk fest
Debat
12. juni 2020

Juniorbagedysten I

Trofaste læsere vil vide, at tv-programmet ’Den Store Bagedyst’ er noget, vi går højt op i her på FOLK-redaktionen. Kage er nemlig ikke bare kage. Det er en prisme på vores samtid. Det siger noget om vores velstandsniveau, og det er en del af den danske sammenhængskraft.

Juniorbagedysten II

Derfor er vi ret oppe at køre over, at DR netop har meddelt, at børnene nu også får deres egen udgave af det populære tv-program. I den store ’Juniorbagedyst’ skal børn i alderen 12-16 dyste om at lave de bedste kager – dog uden brug af Grand Marnier og Cointreau.

Juniorbagedysten III

’Den Store Bagedyst’ med voksne er i forvejen et ret woke program, hvor der ikke bages kagemænd og kagekoner, men kagepersoner med slik og glasur. Men så forestil dig lige, hvor oppe på beatet det bliver rent identitetspolitisk, når de helt unge og oplyste slår til.

Juniorbagedysten IV

Vi forudser, at børn i solidaritet med BLM ikke vil bage mørke kager, men holde sig til lyse bunde. De vil nægte at bage Tivoli-kager, fordi Tivoli er racistisk, og gåsebryst vil blive boykottet, fordi kagen er unødvendigt seksualiserende. Hold fast, det bliver godt tv!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her