Folk

FOLK

13. juni 2020

Kenneth Kristensen Berth

Gode nyheder. Der findes ingen racisme i Danmark. Det vurderer den racismedømte DF’er Kenneth Kristensen Berth, der engang har udtalt, at »alt taler for,« at der stadig havde været »slaveri og kannibalisme«, i Afrika, hvis ikke europæiske koloniherrer havde »lært afrikanerne«, at det var forkert.

Racister

Trods udtalelser som den, og trods den videnskabelige kendsgerning, at anden etnisk herkomst alene gør det sværere at finde for eksempel job og lejebolig, svarer 51 procent i en ny megafonmåling, at racisme ikke er et udbredt problem i Danmark.

Henrik Dahl I

Man kan sige meget om Henrik Dahl, men han er klar til at skifte holdning. Var han en bil, var han først en Volvo, så en Toyota, så en Audi, og nu måske en Skoda. Den gamle venstreorienterede, der nu er Liberal Alliance-politiker, er nu måske på vej videre igen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Henrik Dahl? Tænker at venstrefløjen måske er bedst tjent med at han forbliver at være Audi