Folk

FOLK

Debat
13. juni 2020

Kenneth Kristensen Berth

Gode nyheder. Der findes ingen racisme i Danmark. Det vurderer den racismedømte DF’er Kenneth Kristensen Berth, der engang har udtalt, at »alt taler for,« at der stadig havde været »slaveri og kannibalisme«, i Afrika, hvis ikke europæiske koloniherrer havde »lært afrikanerne«, at det var forkert.

Racister

Trods udtalelser som den, og trods den videnskabelige kendsgerning, at anden etnisk herkomst alene gør det sværere at finde for eksempel job og lejebolig, svarer 51 procent i en ny megafonmåling, at racisme ikke er et udbredt problem i Danmark.

Henrik Dahl I

Man kan sige meget om Henrik Dahl, men han er klar til at skifte holdning. Var han en bil, var han først en Volvo, så en Toyota, så en Audi, og nu måske en Skoda. Den gamle venstreorienterede, der nu er Liberal Alliance-politiker, er nu måske på vej videre igen.

Henrik Dahl II

I et interview med Weekendavisen siger han, at coronakrisen har bragt »ortodokse liberale i forlegenhed«. En ting er det utilstedelige fokus på økonomi, men »mest tåbelig« er forestillingen om, at »regeringen skulle rumme totalitære længsler, fordi den bekæmper en hundredårsepidemi«.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Henrik Dahl? Tænker at venstrefløjen måske er bedst tjent med at han forbliver at være Audi

Eva Schwanenflügel

Ja, vi skulle nødigt have ham tilbage i en gammel Citroën, he he..