Folk

FOLK

Mangemilliardæren Karsten Ree fylder 75 og gæt hvad? Vi hader ham ikke. Vi hylder ham faktisk for hans ekstreme mådehold
3. juli 2020

Karsten Ree I

En af landets rigeste mænd, nemlig Karsten Ree, fyldte i går 75 år. Jovist er vi en dag på bagkant med den store begivenhed, men sådan er det jo tit med Information, og det går nok. For selvfølgelig skal vi markere, når vores yndlingsrigsmand runder et skarpt hjørne.

Karsten Ree II

Karsten Ree er nemlig ikke som rigmænd er flest. Han smider ikke om sig med penge, og hans mange milliarder er aldrig steget ham til hovedet. Der er ikke meget Lars Seier, polo og chablis over ham. Han er en rigtig gnier, og derfor kan man næsten kun holde af ham.

Karsten Ree III

Han går ikke på dyre restauranter, men køber de billigste bøffer, han kan finde i Aldi. Han pisser i haven for at spare på vandet i toilettet, skruer ned for badevandet, når hustruen, Oddset-Janni, er i bad, og han har kun varme på i få rum ad gangen for at spare penge.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Eva Schwanenflügel
  • Katrine Damm
David Zennaro, Eva Schwanenflügel og Katrine Damm anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu