Folk

FOLK

Matchfixingsagen imod Jores Okore er blevet droppet af Nordjyllands Politi. AaB-fans landet over håber, at Okore nu kan koncentrere sig 100 procent om spillet på banen
Debat
4. juli 2020

Camilla Christiansen

En litauisk kvinde med et danskklingende navn er blevet idømt fire års fængsel og udvisning af Danmark. Ifølge retten på Frederiksberg har hun forsøgt at hvidvaske 166 millioner kroner. Hendes søn og en bogholder ved navn Kaj Pedersen er også dømt i sagen.

Camilla Christiansen II

Kvinden er også mistænkt for at have været med til at hvidvaske 30 milliarder kroner gennem Danske Banks famøse filial i Estland. Hvis man ganger op fra straffen for de 166 millioner, kan hun se frem til i omegnen af 720 års fængsel i den sag.

Jores Okore

AaB’s forsvarsspiller Jores Okore er blevet undersøgt i en sag om matchfixing, men Nordjyllands Politi har ikke fundet nogen beviser og dropper sagen igen. AaB-fans landet over håber, at Okore nu kan koncentrere sig 100 procent om spillet på banen.

FC Midtjylland-fans

Fodboldens disciplinærinstans har tildelt FC Midtjylland en bøde på 40.000, fordi deres fans har sunget »Bøsserne i grønt« under en kamp imod AGF. Linjen menes at være henvendt til kampens dommere, som var i grønne dragter.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her