Folk

FOLK

Hjerteforeningen får hug for altenativ kampagne, mens Floridas guvernør måske nok fortryder, at han var så kålhøgen omkring coronasmitte i delstaten
Debat
18. juli 2020

Hjerteforeningen I

Den seneste uge har Hjerteforeningen fået en del kritik for at have brugt seks millioner kroner på kampagnen ’PS I Love You’, der blandt andet oplyser om gevinsterne ved fjernhealing, hesteterapi og holistiske doktorer.

Hjerteforeningen II

Nu har de afbrudt samarbejdet med flere alternative behandlere, oplyser direktør Anne Kaltoft. Kampagnen fortsætter dog, og Kaltoft fastholder, at det må »stå for deres egen regning, når hjertelæger og videnskabsfolk forholder sig til andre menneskers sundhedsopfattelse«.

Klimakonsensuskontrære

Nu er vi er ved alternative fakta, har mediet videnskab.dk spurgt en række retorikere, hvad man bør kalde folk, der ikke tror på klimaforandringerne. Klimaskeptikere? Klimabenægtere? Klimaignoranter? Eller hvad med det mundrette klimakonsensuskontrære?

Ron DeSantis

Floridas republikanske guvernør kan måske beskrives som coronakonsensuskontrær. I maj rullede han med øjnene af journalister, der hævdede, at pandemien kunne ramme Florida, som den havde ramt New York. »For helvede, efter otte uger er det ikke sket.« Nu er staten det hårdest ramte område.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her