Folk

FOLK

Skuespillerne Johnny Depp og Amber Heard er midt i en grum hollywoodfejde
Debat
20. juli 2020

Depp og Heard I

Skuespillerne Johnny Depp og Amber Heard er midt i en grum hollywoodfejde. Beskyldninger om vold og overgreb ryger frem og tilbage mellem de tidligere ægtefolk, og Depp har i London lagt sag an mod tabloidavisen The Sun for at kalde ham ’hustrumishandler’.

Depp og Heard II

Sagen involverer flere prominente skuespillere, også Depps tidligere forlovede, Winona Ryder, og en anden ekskone, Vanessa Paradis. Sammen har de to kvinder udtalt, at Depp ikke er en voldelig mand, men de dukkede ikke op i retssalen for at tale hans sag.

Depp og Heard III

Kort efter deres skilsmisse i 2016 fik Heard udstedt et polititilhold mod Depp, men han har siden hævdet, at det var hende, der var den voldelige i deres ægteskab – og at hun på et tidspunkt ligefrem lagde en lort i hans seng.

Depp og Heard IV

Med til at gøre sagen mere kulørt er det faktum, at Depp, der har tjent flere hundrede millioner dollar på Pirates of the Caribbean og Fantastic Beasts, beskylder sin tidligere forretningsfører for at have franarret ham ikke mindre end 650 millioner dollar.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her