Folk

FOLK

Danmarks blå håb, Jakob Ellemann-Jensen, er valgt i Aarhus, men hepper på FCK og ikke på AGF – det er næppe vejen til at vinde lokalbefolkningens hjerter
Debat
21. juli 2020

H.M. Margrethe II

Majestæten forlægger i dag residensen til sit sønderjyske sommerhus, også kendt som Gråsten Slot. Af hensyn til majestætens privatliv betyder dette, at der midlertidigt ikke vil være adgang for publikum i Gråsten Slotshave og Kirke.

Hans Egede

Borgere i Grønlands hovedstad, Nuuk, stemmer i dag om, hvorvidt statuen af denne dansk-norske missionær skal blive stående. Det vejledende afstemningsresultat vil blive forelagt kommunalbestyrelsen, der afgør sagen den 2. september.

H.C. Ørsted

Ingen har vistnok evnet at mistænkeliggøre den danske naturforsker, der for 200 år siden opdagede elektromagnetismen. I hans fødeby, Rudkøbing, nedlægges i dagens anledning en krans ved Bissens statue af ham på Gåsetorvet.

Jakob Ellemann

I unåde er til gengæld oppositionslederen. Danmarks blå håb er opstillet og valgt i Aarhus, men krænkede søndag århusianernes religiøse følelser, da han på lægterne i Ceres Park lod sig se i FCK-trøje. AGF vandt en sjælden sejr.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her