Folk

FOLK

Jesus ville aldrig kalde nogen for en ’fucking bitch’, har Ted Yoho måtte sande
Debat
27. juli 2020

Afhopper I

Nordkorea har nu registreret sit første tilfælde af den nye coronavirus – i hvert fald officielt. Eksperter har længe vurderet, at det var usandsynligt, at verdens mest lukkede land skulle have de nul tilfælde, regimet har insisteret på.

Afhopper II

Ifølge det statslige nyhedsbureau KCNA, er det en afhopper, der har bragt virussen ind i Nordkorea fra Sydkorea. Myndighederne i Nordkorea har kaldt afhoppere for »menneskeligt afskum«, så det er måske ikke så overraskende, at det er netop sådan en, der får skylden.

Ted Yoho I

I sidste uge kaldte republikaneren Ted Yoho sin demokratiske kongreskollega Alexandria Ocasio-Cortez for en »fucking bitch«. Ud over at holde en tale, der bliver prist vidt og bredt, svarede AOC, at »bitches’ get stuff done«.

Ted Yoho II

Kristne får åbenbart også gjort ting. Den kristne organisation Bread for the World har nemlig smidt Yoho ud af bestyrelsen for ikke at leve op til de værdier om respekt og værdighed, kristendommen har givet dem. Tal pænt, siger Jesus.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Eva Schwanenflügel

Lidt mere om AOC i nedenstående.
(Video med talen inkluderet) :

https://www.theguardian.com/commentisfree/2020/jul/25/aoc-speech-represe...