Folk

FOLK

Europæernes rejsemønstre er ved at ændre sig. Discountjetmaskiner med underbetalt personale er yt, mens rytmisk skumplende liggevogne i romantiske nattog er in
Debat
28. juli 2020

AGF-fans

Det er ikke til at tørre smilet af indbyggerne i Smilets By, for bronzehæder er bedre end 23 år uden hæder. Men på Rådhuspladsen blev begejstringsopløbet over tredjepladsen i Superligaen tættere end godt er, advarer epidemiologer.

Cristiano Ronaldo

I en sær sæson, hvor fodboldmesterskaber må afgøres efter midsommer, præsterede italienske Juventus at vinde sin niende titel – især takket være superstjernen her, der prompte dedikerede trofæet til støvlelandets coronaofre.

Nattogsrejsende

En transportform, man måtte frygte uddøende, buldrer nu frem i liggevogne over hele Europa. Gamle ruter genåbnes, og nye oprettes: Fra Sylt til Salzburg, Fra Bruxelles til Wien, fra Paris til Venedig, fra København til Berlin.

Lavprisjetrejsende

Værre ser det ud for irske Ryanair, Europas ultimative discountflyselskab. Kun en halv million  passagerer lod sig befordre i kvartalet fra april til juni. Sidste år i samme perioder var tallet 42 millioner – et dramatisk fald på 99 procent.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her