Folk

FOLK

1. august 2020

Anna Libak I

Der findes ikke strukturel racisme i USA, skriver udlandsredaktør Anna Libak i Weekendavisen. Allerede »i firserne var Cosby & Co. det mest populære tv-show i USA overhovedet«, anfører hun og påpeger også, at hele 75 procent af spillerne i NBA er sorte.

Anna Libak II

Desuden, skriver Anna Libak, »er systemet naturligvis ikke strukturelt racistisk, når diskrimination på alle niveauer er forbudt i USA«. På samme måde kunne man afvise kritik af folkestyret i Den Demokratiske Republik Congo, med »hallo, det står i navnet!«

Barack Obama

Til kongresmedlemmet John Lewis’ begravelse erklærede Obama, at det bør være nemmere at stemme i USA. Automatisk vælgerregistrering, valgdagen som helligdag, flere valgsteder og stemmeret til eksindsatte. Bare han dog engang havde været i en position til at gennemføre den slags ting.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Katrine Damm
  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
  • Thomas Tanghus
Katrine Damm, Eva Schwanenflügel, David Zennaro og Thomas Tanghus anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu