Folk

FOLK

Det er aldrig let at være Kanye West-fan. Heller ikke nu, hvor rapperen vil være præsident og have Gud, Kim Kardashian og Elon Musk som nærmeste rådgivere
10. juli 2020

YES I

Det er ikke let at være Kanye West fan. Det er det aldrig, og det er det slet ikke nu, hvor den amerikanske rapper har meddelt, at han stiller op til dette års præsidentvalg. I et Forbes-interview fortæller han for første gang siden udmeldingen om sine politiske visioner.

YES II

Hans parti hedder fødselsdagsfesten, for når han vinder, »vil det føles som alles fødselsdag«. Kampagnens slogan er YES, hustruen Kim Kardashian skal være særlig rådgiver – næstefter Gud, og Elon Musk skal lede partiets rumfartsprogram. Og så er han imod abort.

YES III

Kanye West fortæller desuden, at han er meget loren ved tanken om en vaccine mod coronavirus. »De vil putte en chip ind i os alle, de vil have os til at gøre alt muligt, så vi ikke kan krydse broen til himlen,« rabler han. Nej, kuren mod corona har han et bedre bud på:

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Thomas Tanghus
  • Eva Schwanenflügel
Thomas Tanghus og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu