Folk

FOLK

Et corona-isoleret og mistænkeliggjort Sverige har i Danmarks Bertel Haarder, formand for Nordisk Råd, fundet en glødende nordisk forsvarer
Debat
14. juli 2020

Abdalla Hamdok

Sudans nye premierminister er trådt i karakter som liberal reformator, i al fald målt op imod despotforgængeren Omar al-Bashir: ’Frafald fra islam’ skal nu ikke være strafbart. Og: Ikkemuslimer må nu – i al diskretion – drikke alkohol.

Odenseanere

Odenses bystyre snublede over en negativ opinion, da man gav grundejere ret til at fjerne såkaldte snublesten, som på fortove skal ære mindet om bysbørn, der blev ofre for nazismen. Nu påbydes stenene så alligevel som permanente.

Bertel Haarder

»Det nordiske samarbejde er ødelagt – og det er især Danmarks, Finlands og Norges skyld,« udtaler V-politikeren, der også er formand for Nordisk Råd. Bertel bakker dermed op om svensk kritik af de aktuelle corona-grænselukninger.

Prøjsere

Polen er delt efter de SAMME grænser, som da Preussen, Rusland og Østrig delte landet i 1795, viser præsidentvalgresultatet: I det liberale Vestpolen holder stadig det preussiske princip om at basere staten på rettens grundlag.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her