Folk

FOLK

Lars Løkke har tredoblet sin spørgeaktivitet i Folketinget med fire spørgsmål om handikappet stofbrugers afsoning
Debat
5. august 2020

Jacob Nellesø

Læsere af Information vil kende denne hjemløse stofbruger, som har fået 90 dages fængsel blandt andet for at have kastet to porcelænsnisser efter en ansat på Sundholm. Jacob har påbegyndt afsoningen på sygeafdelingen i Vestre. Mest i en seng, for som benamputeret kan han ikke bevæge sig rundt.

Venne-Lars

Stofbrugere har sædvanligvis ikke venner i højere kredse, men Jacob har én: Lars Løkke. Løkke har således stillet spørgsmål om Jacobs afsoning til justitsministeren. Løkke vil blandt andet vide, om der findes afsoningsmuligheder for handikappede med elscooter, som Jacob er afhængig af.

Cannabis-Lars

Den tidligere statsminister vil også høre justitsministerens holdning til, at Kriminalforsorgens institutioner åbenbart er undtaget forsøgsordningen med medicinsk cannabis. Jacob har således fået forbud mod at kunne fortsætte med at bruge sin lægeordinerede medicinske cannabis.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her