Folk

FOLK

I den nye, socialdemokratiske virkelighed bor vi alle sammen i et afsnit af ’Krøniken’
Debat
22. august 2020

Socialdemokratiet I

Socialdemokratiet har stjålet andet og mere end den brutale indvandringspolitik fra DF. I en ny Morten Korch-æstetisk kampagnevideo tegner partiet et romantisk og demonstrativt bagudskuende danmarksportræt, som til forveksling minder om et afsnit af Krøniken.

Socialdemokratiet II

»Vi er på vej tilbage, men ikke tilbage hvor vi kom fra,« siger Mette Frederiksen landsmoderligt, mens klip viser en familie foran billedsrørsfjernsynet, et klasseværelse uden iPads, en regnbue over forstaden, en robåd i bækken og unge piger, der laver gymnastik foran ribberne.

Socialdemokratiet III

Videoen har titlen Lille land – stort fællesskab, og det har forarget Søren Espersen fra DF. »Gu’ er Danmark da ikke et ’lille land’,« skriver han. »Nej, vi danskere kan være rigtigt stolte af vort store og dejlige land. Om igen, Mette!«

Socialdemokratiet IV

Man øjner et helt nyt, virkelighedsfjernt kapløb i dansk politik. Hvis Socialdemokratiet vil skrue tiden tilbage til 1950’erne, går DF endnu længere og lover den koloniale fortid, Kalmarunionen eller Knud Den Stores vikingeimperium tilbage. Make Denmark Great Again.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Eva Schwanenflügel

MDGA..
Lyder (næsten) lige så ufordøjeligt som VLAK ;-)