Folk

FOLK

I dette Brexit-år må BBC’s berømte pr0menadekoncert undvære både publikum og det traditionsrige patriotiske refræn ’Britons never shall be slaves’
Debat
25. august 2020

Sean Connery

»Mest af alt håber jeg at blive en gammel mand med et godt ansigt – som Hitchcock eller Picasso,« udtalte for år tilbage den skotske skuespiller, vi kender som ’den sande James Bond’. Ønsket gik i opfyldelse: Tillykke med de 90.

Kim Jong-un

I år er den 36-årige enehersker stort set ikke set offentligt. Samtidig får hans 33-årige lillesøster, Kim Yo-jong, tildelt stadig flere magtbeføjelser. Nu siger en sydkoreansk diplomatkilde, at Nordkoreas diktator ligger i koma.

Kellyanne Conway

Trumps trofaste rådgiver siger op for at »tilbringe mere tid med familien«. Det sker, efter at hendes 15-årige datter på Twitter kaldte hende »selvisk«. Husket vil hun især blive for et genialt sprogligt påhit: »alternative fakta«.

Dalia Stasevska

BBC’s promenadekoncertafslutning, Last Night at the Proms, må af coronagrunde ikke blot savne publikum i Royal Albert Hall, men også undvære »Rule Britannia«. Den finske chefdirigent ser sangen som upassende imperialismehyldest.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her