Folk

FOLK

En amerikanske førstedame har stor indflydelse på blomsterfloret ud for Det Hvide Hus, men der er delte meninger om den nuværendes botaniske dispositioner
27. august 2020

Jakob Ellemann

At være oppositionsleder er ret ufedt. 135.000 vælgere har ifølge Altinget forladt V. Halvdelen er gået til S, resten til Nye Borgerlige, De Konservative og sofaen. Hvilken strategi er mulig for at vende så forskellige vandringer?

Lars Findsen

Artige detaljer kommer i B.T. frem om den hjemsendte FE-chef. Han beskrives som dygtig, men ikke flittig. Således fik han tilnavnet Tito – ikke som henvisning til Jugoslaviens landsfader, men til en chefarbejdstid fra ti til to.

Melania Trump

USA’s førstedame har ifølge kritikere haft en uheldig hånd med sit redesign af Rosenhaven ved Det Hvide Hus. Dér, hvor Jacqueline Kennedy i ’62 lod plante kirsebærtræer og et kulørt tulipanflor, findes nu kun en ’kedelig plæne’.

Dalia Stasevska

’Patrioter’ med Brexit-tilhængeren Nigel Farrage i spidsen har indledt en hadsk kampagne mod den finske ’woke’ dirigent, der ville udelade ’Rule Britannia’ fra promenadekoncerten, så nu vil BBC alligevel spille nationaltemaet – dog uden sang.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Thomas Tanghus
  • Eva Schwanenflügel
Thomas Tanghus og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu