Folk

FOLK

Når Christiansborg holder pause, har vi heldigvis forsvaret, som er leveringsdygtigt med input til FOLK: Genialt!
Debat
19. august 2020

Agurkeskribent

Hvad gør man, når Folketinget holder langstrakt sommerpause og ikke leverer regelmæssigt input til FOLK? Så må man finde inspiration i et andet cirkus, og hvad er så mere nærliggende end cirkus mili? Forsvarets hjemmeside er nemlig fyldt med vidunderlige nyheder. Genialt!

Fremskudte soldater

Danske soldater er udstationeret i byen Tapa i Estland som en såkaldt fremskudt tilstedeværelse. Forrige weekend var der byfest. En god mulighed for de danske soldater til at møde byens borgere, skriver forsvaret – samtidig med at rejser til Estland frarådes. Genialt!

Lene

Tillykke til Lene fra Trænregimentet, der er Danmarks første kvindelige kampsvømmer efter blandt andet at have svømmet ti km i åbent hav med fuld udrustning. Lene og Frømandskorpsets kampsvømmere skal kunne komme uset fra vandet og ind på land, oplyser forsvaret. Genialt!

Badedyrsreddere

Sommervejret er højsæson for forsvaret, og helikopterne må redde badedyr, som er drevet til havs, mens forældrene ikke kan finde ungerne. Forsvaret har et velment råd til forældre, der ser det oppustelige badedyr forsvinde i de fjerne bølger: Hold øje med de små. Genialt!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her