Folk

FOLK

Man skal tilbage til filmen ’Stalins død’ for at få lige så god underholdning, som Venstre-toppen i disse dage udviser i kølvandet på Lars Løkkes nye bog
2. september 2020

Partispidser

Det aktuelt bedste cirkus i byen er ubetinget Venstre-toppens ’vi er alle sammen enige’ efter Lars Løkkes nye bog. Man skal tilbage til filmen ’Stalins død’ om partispidserne Malenkov, Bulganin og Khrusjtjov og deres indbyrdes magtkamp for at opleve lignende sublim underholdning.

Jakob ’Malenkov’ Ellemann

»Sammen med Venstres folketingsgruppe har jeg udstukket en klar kurs, og vores politik ligger fast,« var kommentaren fra Jakob Ellemann. Det samme mente sikkert Malenkov, der tog over efter Stalins død i 1953. Malenkov holdt dog kun et par år, så var han fortid.

Kristian ’Bulganin’ Jensen

Det kan være svært at sige farvel til magten og de poster, man er blevet betroet, lød det fra Venstres tidligere næstformand Kristian Jensen. På samme måde tænkte Bulganin, der vandt over Malenkov og blev Sovjetunionens ministerpræsident i 1955. Tre år senere var også han fortid.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • Thomas Tanghus
  • Poul Anker Sørensen
  • David Zennaro
  • Peter Beck-Lauritzen
Eva Schwanenflügel, Thomas Tanghus, Poul Anker Sørensen, David Zennaro og Peter Beck-Lauritzen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu