Klumme

Georg Metz: Der er nøgternt set ikke noget at rose Pia Kjærsgaard for

Politikere, allermindst statsministeren og det næststørste partis leder, skal ikke lege politi og domstole og udgrænse og dømme og fordømme nogle farlige fjolser i et tog, skriver Georg Metz i dette debatindlæg
Både statsministeren og Venstres formand har på ny trukket ’danske drenge af gud ved hvilket tal i generationsrækken der laver noget lort’-kortet.

Både statsministeren og Venstres formand har på ny trukket ’danske drenge af gud ved hvilket tal i generationsrækken der laver noget lort’-kortet.

Henning Bagger

28. august 2020

Forleden trak vor magtfulde statsminister og Venstres ubekvemme leder – sagt med et uhumsk udtryk – indvandrerdrengekortet. Indvandrerdrenge som sådan, ikke specifikt kriminelle drenge med indvandrerbaggrund, hvem ved hvor mange generationer tilbage. Kort sagt stod det ikke lysende klart, hvem de konkrete drenge er, dem de mente. Kun indvandrerdrenge. De generer folk i S-toget og opfører sig åndssvagt. Har man set én indvandrerdreng eller set dem alle, kommer det ud på det samme, for så har man også set og forstået vort lands miserable integrationshistorie.

Statsministeren og Venstres formand trak med andre ord ’danske drenge af gud ved hvilket tal i generationsrækken, der laver noget lort’-kortet. Det var kortet, de trak. Vi finder os ikke i noget mere, vi finder os ikke i dem mere. Vi siger tingene, som de er, ganske vist uden at få det hele og halve med, og uden radikal øllebrød og politisk korrekthed, tak.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

 • Tino Rozzo
 • Anders Reinholdt
 • Tommy Clausen
 • Ole Frank
 • Eva Schwanenflügel
 • Alvin Jensen
 • Ib Gram-Jensen
 • Christian Mondrup
 • Lars Koch
 • Maj-Britt Kent Hansen
 • Carsten Munk
 • Mads Greve Haaning
 • Ete Forchhammer
 • Katrine Damm
 • Anker Heegaard
 • Bjarne Bisgaard Jensen
 • Johan á Rogvi
 • John Scheibelein
 • Marianne Borgvardt
 • Freddie Vindberg
 • Niels Makholm
 • Trond Meiring
 • Kurt Nielsen
 • Hans Larsen
 • Marie Vibe
 • Hanne Ribens
 • erik pedersen
 • Torben K L Jensen
Tino Rozzo, Anders Reinholdt, Tommy Clausen, Ole Frank, Eva Schwanenflügel, Alvin Jensen, Ib Gram-Jensen, Christian Mondrup, Lars Koch, Maj-Britt Kent Hansen, Carsten Munk, Mads Greve Haaning, Ete Forchhammer , Katrine Damm, Anker Heegaard, Bjarne Bisgaard Jensen, Johan á Rogvi, John Scheibelein, Marianne Borgvardt, Freddie Vindberg, Niels Makholm, Trond Meiring, Kurt Nielsen, Hans Larsen, Marie Vibe, Hanne Ribens, erik pedersen og Torben K L Jensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Torben K L Jensen

Kultur-fascister har ytret sig - Metz har svaret - alt er ved det gamle. Borstset fra at Metz aldrig gentager sig i ordvalget og netop dét er skarpe Metz´ super-våben.

Eva Schwanenflügel, Alvin Jensen, Lars Koch, Bjarne Sinkjær, Per Klüver, Katrine Damm, Gitte Loeyche, Werner Gass og Hanne Ribens anbefalede denne kommentar
erik pedersen

Tak.., af hjertet tak, Georg Metz
Mvh Hanne Pedersen

Eva Schwanenflügel, Alvin Jensen, Per Klüver, Ete Forchhammer , Marie Vibe, Werner Gass og Rikke Nielsen anbefalede denne kommentar
Carsten Sandberg

Hej Georg. Jeg nyder i fulde drag dine klummer, intermetzo'er - din intelligente, åndfulde og skarpe pen hver eneste uge. Uhyre vigtige indspark i en tid, hvor småfascistiske tendenser langsomt, men sikkert undergraver anstændig moral, etik og humanisme i det politiske liv. Mvh CS

Tino Rozzo, Anders Reinholdt, Eva Schwanenflügel, Alvin Jensen, Lars Koch, Maj-Britt Kent Hansen, Carsten Munk, Per Klüver, erik pedersen, Katrine Damm, Gitte Loeyche, Egon Stich, Trond Meiring, Hans Larsen, Marie Vibe, Werner Gass og Hanne Ribens anbefalede denne kommentar

G E O R G <3
Du er hjertes og intellektets VID-underlige taktslag mod åndsamøbers Umenneskelighed.
TAK!!!! <3 For hvert eneste Ord: lad dem forvandles til inklusion og blot en anelse højere IQ i samtlige lemmingepartier: de løber - helt sort.
Marie

Tommy Clausen, Freddie Vindberg, Eva Schwanenflügel, Alvin Jensen, Carsten Munk og Gitte Loeyche anbefalede denne kommentar
Niels Makholm

For at sige det kort, det, at Metz skriver i Information, er hoved-grunden til, at jeg holder Information.

Freddie Vindberg

Ja, i stedet for mundbind, kunne man godt ønske sig mundkurv, til visse politikere.

Tommy Clausen, Eva Schwanenflügel, Alvin Jensen, Per Klüver og Gitte Loeyche anbefalede denne kommentar
Ete Forchhammer

Så præcist!
Mindes kun en gang at ha’ set Pia Kjærsgaard omtale Georg Metz... det var med et ordvalg fra sandkassen eller måske en skurvogn, og meget afslørende for PK. Som GM’s ordvalg og billeder i og for sig også er det for ham - og godt det samme.
Så skønt at måtte bifalde uforbeholdent.
Men bagefter melder tanken sig desværre: kan de ikke læse eller høre, dem derude der stadig hylder både PK&co., inkl. et næstformandsstyret Venstre?

Tommy Clausen, Eva Schwanenflügel, Gitte Loeyche, Lars Koch og Per Klüver anbefalede denne kommentar
jens christian jacobsen

'Politikere, allermindst statsministeren og det næststørste partis leder, skal ikke lege politi og domstole og udgrænse og dømme og fordømme nogle farlige fjolser i et tog, men sørge for, at dette ikke sker, uden at alle indvandrerdrenge fra 1. til 7. led må krybe langs husmurene i angst for egen skygge.'
Så politikere må ikke fordømme overfald på og ved stationsbygninger i omegnskommuner? Eller jo? Blot skal de huske at sløre det alle ved, men som det kulturradiale ikon Metz altid vil sløre nemlig at 'fjolserne' er af anden etnisk herkomst? Må ofrene heller ikke nævne udseende, talemåder over for politiet, fordi de så 'udskammer' og 'stigmatiserer' ALLE minoriteter så de '..må krybe langs husmurene?'
En kulturradikal meningsdanner, der gør folk dummere end de er. Især minoriteterne!

Philip B. Johnsen

Folkevalgt plantage-kapitalist og racist i smug.

Der er 815 millioner sultende i dag, tre milliarder mennesker i verden forventet underernæret i 2050 forårsage af de menneskeskabte klimaforandringer i kølvandet på svindende eksistensgrundlag og medfølgende væbnede konflikter om de få tilbageværende resurser.
Link: https://www.un.org/sustainabledevelopment/hunger/

Kun psykopater forstår det ikke og hvis folkevalgte one-liner kapitalister plædere for fortsat dansk plantage-kapitalisme på biomasse og Amazon regnskov afbrænding, for fortsat dansk kortsigtet ikke bæredygtig økonomisk vækst, så ‘ønsker’ vores Folkevalgt plantage-kapitalist og racist politikere i smug, at de omtalte tre milliarder sultende mennesker i verden i 2050, bliver endnu flere.

Det er med andre ord fortsat dansk racistisk hvid overherredømme plantage-kapitalisme, med fortsat dansk lokal fremmed hetz til fortsat forråelse af danskere, så de ikke brækker sig af væmmelse, når antallet af døde druknede børn på strandene ved Middelhavet bliver tidoblet før 2050.
Link: https://www.berlingske.dk/internationalt/chefredaktoer-derfor-bringer-vi...

Det mest ynkelig ved dagens folkevalgte racister er, at de folkevalgte racister ønsker, at vedgå, at de ‘er’ racister, det er ikke helt ukendt i KKK optræder folkevalgte politikere med en hætte over hovedet, nu går de folkevalgte racister med ‘mund hygiejne bind‘, de ikke tør kalde en kirurgisk maske, det vil være i karambolage med folkevalgte politikeres lovgivning til afstraffelse af farvede kvinder, der går i ulovligt tøj, tilsyneladende en trend blandt racister.

God weekend kære vælgere.

Tommy Clausen, Eva Schwanenflügel og Alvin Jensen anbefalede denne kommentar
Maj-Britt Kent Hansen

Hørte sågar en generaliserende udtalelse fra V-formanden, hvori kredsen af stigmatiserede udvidedes fra indvandrerdrenge til indvandrere.

Tommy Clausen, Eva Schwanenflügel og Alvin Jensen anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

"Venstres leder, der fortsat leder efter sig selv, mente angiveligt at fædrelandet smuldrer, men forveksler måske sig selv med Danmark."

Sublim og fuldkommen karakteristik.
Bare en enkelt sætning ud af mange, der med kirurgisk præcision udskærer, blotlægger og endevender magtens usammenhængende moraliseringer og stigmaer.

Tak for intermezzo og Metz :-)