Folk

FOLK

Ledende figurer i Dansk Folkeparti har fået hukommelsestab, og den amerikanske antropolog, som fik alle os kontormus til at betvivle vores eksistens, er gået bort alt for tidligt.
Debat
5. september 2020

Marie Krarup

»Selvfølgelig kan vi ikke forbyde omskæring i Danmark, hvis det foregår på betryggende måde. Det vil være det samme som at udvise de danske jøder fra landet,« skrev Marie Krarup fra Dansk Folkeparti på Twitter for to år siden.

Dansk Folkeparti

Men nu har mishaget ved danske muslimer alligevel trumfet hensynet til danske jøder i Dansk Folkeparti, som nu støtter et forbud mod omskæring af drengebørn. Foruden Marie Krarup, stemte også Søren Espersen og Morten Messerschmidt imod den beslutning.

David Graeber I

Den amerikanske antropolog David Graeber er død 59 år gammel. Han er især kendt for bogen Bullshit jobs, hvor han argumenterer for, at cirka 40 procent af alt kontorarbejde er et meningsløst spild af tid, som ikke gør nytte for nogen.

David Graeber II

I bogen søsætter han følgende tommelfingerregel: Hvis du ikke med 30 ord er i stand til at forklare, hvad du laver på dit job, så en kvik 12-årig kan forstå det, er der er en stor risiko for, at du beskæftiger dig med bullshit.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her