Folk

FOLK

Dagligt leverer den mest beskidte valgkamp i Amerikas historie nye lavpunkter: Blandt disse er beskyldninger mod Biden for at være pædofil og tage stoffer
17. september 2020

Lionel Messi

EU-domstolen dømmer i dag i en appelsag om fodboldstjernens ret til at bruge sit navn som registreret varemærke. Den ret blev anfægtet af den spanske cykelproducent Massi, hvis protest først blev godtaget, men siden afvist.

Michael Monberg

Forpersonen for Veganerpartiet trækker sig fra dansk politik, før han kom rigtig i gang. Det sker, blot få dage efter at partiet blev opstillingsberettiget og fik tildelt partibogstavet G. Ny forperson bliver Lisel Vad Olsson.

Joe Biden

Den mest beskidte præsidentvalgkamp i Amerikas historie er rig på lavpunkter: I går retweetede præsident Donald Trump en regulær pædofilianklage mod sin demokratiske udfordrer – Trump beskylder også Biden for at tage stoffer.

Yoshihide Suga

Japan har fået ny premierminister efter at Shinzo Abe måtte trække sig af helbredsgrunde. Ny på posten er denne 71-årige tidligere chefindpisker, der kendes som ’Jernmuren’ for sin uvilje mod at svare på spørgsmål fra journalister.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Eva Schwanenflügel
David Zennaro og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu