Folk

FOLK

Vi slipper for at skulle lave en benhård top ti over nærmeste familiemedlemmer og venner, efter at Sundhedsstyrelsen oplyser, at det ikke er en officiel anbefaling, og så har samfundet brugt 127,2 millioner kroner på at beskytte folk som Rasmus Paludan
Debat
18. september 2020

Kåre Mølbak

På pressemødet mandag lagde Kåre Mølbak fra Statens Serum Institut op til, at vi alle samme skulle reducere vores omgangskreds til fem-ti personer for at mindske smittespredningen. Et socialt eksperiment, der nok ville have efterladt et spor af knuste hjerter, brudte venskaber og splittede familier.

Kåre Mølbak II

Heldigvis slipper vi for at lave en benhård top ti over bedste venner og nærmeste familiemedlemmer. I hvert fald for nu. Sundhedsstyrelsen oplyser nu, at der ikke er tale om en officiel anbefaling. »Det er ikke et på fem eller ti. Vi taler ikke om en social boble,« siger overlæge Bolette Søborg.

Rasmus Paludan

Freedom isn’t free, siger de i Amerika, og en del af regningen ved at bo i et frit land er, at man er tvunget ud til at passe på folk som Rasmus Paludan, der har den helt store ske nede i krukken med ytrings- og forsamlingsfrihed. Det har samfundet nu brugt i alt 127,2 millioner kroner på.

William Barr

Med Rasmus Paludans sans for smagfulde sammenligninger og Saszelines konspiranoia erklærer en anden frihedsentusiast, USA’s udenrigsminister William Barr, at nedlukningen under corona er det »største indgreb mod frihedsrettighederne i USA’s historie,« hvis man altså ser bort fra slaveriet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Maj-Britt Kent Hansen

Er Sundhedsstyrelsens vage formulering om antal kontakter bedre end Seruminstituttets? Her var der dog i det mindste nogle tal at forholde sig til.

Det virker som om, SST ideligt skal trumfe SI.

"USA’s udenrigsminister William Barr" (?)

Godt nok er det svært at følge med i Trump'ens udskiftninger i regeringen, men jeg var indtil nu ret overbevist om, at USA's udenrigsminister stadig hedder Mike Pompeo? (Og at justitsministeren hedder William Barr).