Folk

FOLK

Det vil være bedst, hvis Trump bliver genvalgt, erklærede Ungarns premierminister mandag
Debat
22. september 2020

Anders Bondo

I dag kan den længst siddende formand for Danmarks Lærerforening takke af efter 18 år på posten. Afløseren vælges i morgen og bliver med sikkerhed en mand: Kandidater er Gordon Ørskov Madsen, Anders Liltorp og Morten Refskov.

Viktor Orbán

Det vil være bedst, hvis Trump bliver genvalgt, erklærede Ungarns premierminister mandag. »Vi kender hans demokratiske rivaler. Vi ved, hvad de står for, og vi bryder os ikke om det: De vil påtvinge hele verden deres moralimperialisme.«

Peter Hjorth

»Innovationsbyer«, nærhedsdemokrati, nye indkomster og verdens stærkeste civilsamfund – dette er målene for Det Demokratiske Parti, der blev stiftet fredag. Cykelrytteren Bo Hamburger og denne tidligere Mærsk-chef er blandt stifterne.

Jakob Ellemann

I går var det et år siden, Venstre fik ny formand i stedet for Løkke. Begyndelsen tegnede lovende: Dengang var det 65 procent af de borgerlige vælgere, der foretrak ham som næste statsminister – dét tal er nu faldet til 39 procent.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her