Folk

FOLK

Opsynet med rigets pengevæsen er igen betroet en kvindelig nationalbankdirektør
24. september 2020

Ståle Solbakken

Sædet under den ikoniske FCK-træner er glohedt efter en superligastart uden point. Nu behøves en sejr over polske Piast i aftenens Europa League-kvalifikationskamp: Et nederlag vil koste FCK 50 millioner kr. i tabte tv-indtægter.

Signe Krogstrup

Fra 1. november får Danmark igen en kvindelig nationalbankdirektør. Opsynet med dronningerigets pengevæsen betros ovennævnte, 48 år, der kommer fra et job som vicedirektør for samme banks afdeling for økonomi og pengepolitik.

Aleksej Navalnyj

Efter 32 dage på Berlins Charité-hospital – heraf 24 på intensiv – kunne den russiske oppositionsleder i går udskrives til rekonvalescens. Om han kommer sig helt efter giftattentatet, er uvist – de tyske læger udelukker det ikke.

Charlie

Efter et genoptryk af Jyllands-Postens profetkarikaturer trues det grovkornede satiremagasin nu atter af al-Qaeda. Det fik i går over 100 franske medier til at offentliggøre en solidaritetserklæring til forsvar for ytringsfrihed.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu