Folk

FOLK

P3 Satire byder på sjovhed, Milena Penkowas forskning byder på sjusk, realitystjerner deler spyt, og Filmskolen tilbyder en udfordrende stilling
Debat
25. september 2020

Overlegne mennesker

P3 Satire er vildt godt kørende. Deres seneste musikvideo, Mennesket er landet, er en galgenhumoristisk, imponerende dum fejring af menneskets overlegne evne til at tromle naturen. »Naturen er dårlig som Windows Vista/mennesket har opfundet cola og pizza,« rapper de for eksempel.

Milena Penkowa

For 9. gang får den forhenværende forsker Milena Penkowa trukket et studie tilbage, fordi det ikke lever op til videnskabelige standarder. Penkowa lever nu blandt andet af at rådgive kræftpatienter mod betaling. Studiet er fra 2016 og handler om bivirkninger ved kemoterapi.

Ølbongsbekæmpere

11 tidligere Paradise Hotel-deltagere fester i en video, Lungeforeningen har lavet. Der er en ølbong, som er smurt ind i en væske, der kun kan ses i UV-lys. Da det bliver tændt, ser man, at alt og alle er smurt ind i spyt. »Fuck, hvor er mennesker klamme,« udtaler en af dem.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her