Folk

FOLK

I en verden med mange falske typer i omløb, er det godt at se, der stadig findes ægte arbejdere
Debat
28. september 2020

Falsk fremmedkriger

Den 25-årige canadier Shehroze Chaudhry, som i podcasten Caliphate fortalte om sin tid i Islamisk Stats religiøse politi, er blevet sigtet for fupterrorisme, efter at flere medier har påpeget brister i hans historie. Den sjældent anvendte lov har en strafferamme på op til fem år.

Falsk Jesus

En russisk kultleder ved navn Vissarion er blevet anholdt og sigtet for pengeafpresning og for at gøre skade på medlemmer af sekten. Den 59-årige Vissarion mener, at Jesus er genopstået i ham. Indtil Murens fald hed han Sergej Torop og arbejdede som færdselsbetjent.

Falsk præsident

Aleksandr Lukasjenko blev i onsdags for sjette gang taget i ed som Hvideruslands præsident ved en hemmelig ceremoni i Uafhængighedspaladset i Minsk. Danmark anerkender dog ikke Lukasjenko som legitim præsident, udtaler udenrigsminister Jeppe Kofod (S).

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her