Note

FOLK

Veganerpartiet afslører en ny ideologi i dansk politik, og Morten Messerschmidt efterligner The Daily Show i et forsøg på at formidle euroskepticismen til unge seere
Debat
29. september 2020

Veganerpartiet I

Der er en ny ideologi i dansk politik. »Som de liberale følger liberalismen, og de konservative følger konservatismen, følger vi veganismen,« sagde det nu opstillingsberettigede Veganerpartis politiske ordfører i går til et pressemøde.

Veganerpartiet II

Det er det eneste parti, der seriøst vil arbejde for en grøn omstilling, lød det. Men dyrene fyldte mest. »Der er ingen værdighed, empati eller nåde i de danske stalde,« sagde partilederen over videoer af grise, der sandt nok havde meget lidt plads.

Morten Messerschmidt I

På den modsatte fløj kastede DF’s kronprins sig ud i at forklare verden på Facebook i en video, der ligner en nationalkonservativ efterligning af satireprogrammet The Daily Show. ’Verden Ifølge Messerschmidt’ fortalte i går, hvorfor vi stemte nej til euroen i 2000.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her