Folk

FOLK

Flere af regeringens ministre er for lang tid om at svare på spørgsmål fra Folketinget. Bundskraber-Nick og Snegle-Benny klarer sig dårligst
30. september 2020

Spørge-Jørgen’er

Der mangler bestemt ikke spørgelyst hos folketingsmedlemmerne, der årligt stiller flere tusinde spørgsmål til regeringens ministre. Til gengæld skorter det noget på, hvor hurtigt ministrene får svaret, fremgår det af den seneste statistik fra Udvalget for Forretningsordenen.

Bundskraber-Nick

Værst står det til for justitsministeren. Nick Hækkerup har således i tredje kvartal af folketingsåret 2019-2020 kun svaret rettidigt på 55 procent af udvalgsspørgsmålene, dvs. inden for fire uger eller inden den ønskede frist. En så lav procent for rettidig besvarelse er ikke i orden.

Snegle-Benny

Benny Engelbrecht har svaret rettidigt på 60 procent af spørgsmålene. Dermed fumler også han rundt langt under gennemsnittet for rettidige svar, der for alle ministrene under ét er 75 procent. At regeringen samlet kun svarer rettidigt på tre ud af fire spørgsmål, er ikke imponerende.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu