Folk

FOLK

Kan man både være Putin-forståer og antistalinist?
Debat
1. oktober 2020

Juri Dimitriev

Denne 64-årige russiske historiker har interesseret sig for meget for Stalin-æraens massegrave og kz-lejre. Tirsdag blev han selv idømt 13 års kz-lejr for en opdigtet anklage om pædofili. Regimet vil selv kontrollere fortiden.

Bent Jensen

Denne barske antistalinist fører, som det vil vides, livslang kold krig mod formodede sovjetsympatisører. Om Putins forskønnende forvaltning af Stalins arv mæler han ikke et muk. Mørke sænker sig midt på dagen. Over Rusland og Bent.

Alexander De Croo

Efter 493 dages forretningsministerium får Belgien igen en rigtig regering. I dag tages denne flamske liberale leder i ed som ny premierminister. Fænomenet er ikke nyt: I 2010 og 2011 måtte belgierne vente 541 dage på en ny regering.

Donald Trump jr.

Populister kan også være elitære. I et vredt tv-interview forsvarer sønnike farmands kuriøse kronisk tabsgivende dispositioner som koncernleder: ’Folk fatter ikke skattekreditter. Folk fatter ikke, hvordan man driver forretning’.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her