Folk

FOLK

Grønne partier popper frem hist og her. Er der plads til dem alle i det danske politiske landskab, der snart er så grønt som en forårsskovbund?
8. september 2020

Uffe Elbæk

Alternativer til Alternativet skyder frem som svampe i september. Ved siden af eksalternativisten René Gades Lykkepartiet, står kaospiloten her bag knopskuddet Frie Grønne. Også Veganerpartiet bejler til samme vælgersegment.

S. Siddique

Den nye partileder forklarer, at Frie Grønnes unikke berettigelse vil bestå i at føre kamp for »klimaansvarlighed og antiracisme«. Men hvor findes de partier, som i dag vil markedsføre sig som klimauansvarlige og racistiske?

S. Tikhanovskaja

Hvad ønsker Hvideruslands opposition af EU? Det giver oppositionslederen med fornavnet Svetlana i dag sit bud på, når hun via videolink taler til Europarådets parlamentariske forsamlingsudvalg for politiske spørgsmål og demokrati.

Morten Bæk

Så fandt forsvarsminister Trine Bramsen (S) manden, der skal rydde op i hendes skandaleplagede ministerium. Den nye departementschef rykker over fra en tilsvarende post i Klimaministeriet. Han siger, han vil »gå ydmygt til opgaven«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Poul Anker Sørensen
Poul Anker Sørensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu