Folk

FOLK

Jakob Ellemann forsøgte at spille hård i udlændingepolitikken, men end ikke det sikreste kort i dansk politik synes at redde Venstre ud af krisen
12. september 2020

Jakob Ellemann-Jensen I

Det er en måned siden, at Jakob Ellemann-Jensen flygtede fra sine egne idealer og – med nogle andre ord – erklærede, at han altså står for en særdeles hård og fuldstændig uforsonlig linje i udlændingepolitikken. Præcis ligesom Inger Støjberg.

Jakob Ellemann-Jensen II

Men ak, end ikke ved at spille det sikreste kort i dansk politik er det lykkedes at få Venstre ud af krisen. I en ny meningsmåling fra Epinion står partiet til 17,2 procent af stemmerne, hvilket svarer til 31 mandater. Ved valget sidste år fik partiet 23,4 procent og 43 mandater.

5G I

I denne uge blev der endelig tændt for 5G-netværket. Selv om konspirationsteoretikere i årevis har advaret om, at det svarer til at placere hele Danmark i en meget stor mikroovn, er der foreløbig ingen, der er døde eller har fået det alt for varmt.

5G II

Aktivister har dog allerede meldt TDC, Telia, Telenor, 3 og de danske sundhedsmyndigheder til politiet. Hvilken specifik forbrydelse, de er anklaget for, står ikke klart, men i et facebookopslag forklarer en af anmelderne, at hendes »sundhed er under angreb«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Katrine Damm
  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
Katrine Damm, Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Ja, han er sjov den bette Ellemann-Jensen, så hold endelig fast ved ham..
Og ja, jeg ved det godt, skadefryd er en grim og usympatisk følelse og jeg prøver virkelig også at holde den i ave ;)