Folk

FOLK

Skotlands største filosof miskrediteres, elitesport handler ikke om sundhed, og Martin Henriksen (DF) antyder formandsdrøm
Debat
15. september 2020

David Hume

Skotlands største filosof må ikke længere lægge navn til Edinburgh Universitets berømte tårn, har en stedlig diversitetskomité besluttet efter at have fundet en fodnote, hvor Hume dyrker racistiske spekulationer om farvede.

George III

David Hume Tower skal foreløbig hedde »40, George Square« efter den plads, hvor tårnet står, har komiteen besluttet. Men den er opkaldt efter en engelsk konge, i hvis regeringstid 1,6 millioner slaver blev ført til britiske kolonier.

Michael Rasmussen

Bjergkongen, hvis karriere knækkede efter løgn og doping, forsvarer, at Romain Bardet cyklede videre med hjernerystelse. Elitesport handler ikke om sundhed. Dens skønhed og gru drives af kompromisløs vilje til sejr, insisterer han.

Martin Henriksen

Han tabte sit mandat i Folketinget. Nu går han måske efter at blive næste leder af det kriseramte Dansk Folkeparti. Formandsdrømmen antydes i pressemeddelelsen om MH’s nye bog, Nationalt selvforsvar, skriver Politiken.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her