Læserbrev

Coronavirussen stjæler ikke kun jeres ungdom, den stjæler også mine sidste leveår

Ligesom de unge går glip af sjov, så går vi gamle også glip af rejser, fester og samvær med vores børnebørn. Men vi har mindre tid til at indhente det, så vi er glade for, at I holder ud og holder smitten nede, skriver Klaus Pedersen i dette debatindlæg
Debat
12. oktober 2020

Unge lider mange afsavn under pandemien, og jeg forstår fuldstændig Stine Høeg Hansen, som i et læserbrev fortæller, hvordan hun mistede halvdelen af sit sabbatår, den rejse, hun havde set frem til, og nu studiestarten og tjenerjobbet.

Hun slutter sit brev således: »Det er bare os unge, der har givet mere end alle andre i det her. Og vi har stadig mere at miste, end I har.«

Forhåbentlig får Stine og alle andre unge snart lejlighed til at indhente det meste af det, de er gået glip af. Det får vi gamle måske ikke. Vi må også give afkald på rejser, møder, fester og samvær med vores børnebørn. Og statistikken giver os kun nogle få år mere at leve i, så corona stjæler en stor del af den tid, vi har tilbage.

Får vi COVID-19, har vi en ret stor risiko for at dø af den. Derfor er vi gamle virkelig glade for, at de unge passer på os og hinanden og begrænser smittespredningen i samfundet, og vi håber, at de holder ud – trods alt.

Af Klaus Carsten Pedersen, farfar

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Tak Klaus, du har helt ret. Denne tid påvirker os alle, og tager meget fra os alle.