Folk

FOLK

En ny sæson af kultprogrammet Bagedysten er på trapperne, og castet ser meget 2020-agtigt ud med overordnet set flot repræsentation af mænd, kvinder, ’gør det selv’-piger og onsdagsseksuelle
Debat
2. oktober 2020

Bagedysten

I morgen går det løs, og Den Store Bagedyst blænder op for en ny omgang af det uhyre populære amatørbageshow. Og som optakt er der lige nogle ting, vi bør vende, så vi som seere kan komme godt fra start og få mest muligt ud af sæsonen: Først castet, som er tilpas 2020.

Bagedysten II

Kønsfordelingen er 50/50 med fem mænd og fem kvinder. Det havde trukket op, hvis der var en transperson iblandt, men det ser vi nok næste år. Deltagernes seksualitet kender vi endnu ikke, men mon ikke den er repræsentativ med både aseksuelle, panseksuelle og onsdagsseksuelle.

Bagedysten III

Derudover har halvanden ud af de ti deltagere anden etnisk baggrund, hvilket stemmer godt overens med det øvrige samfund, og også i forhold til interesser er feltet repræsenteret godt. Én er spejder, én kan lide at tegne prikker, én elsker håndbold og én er ’gør det selv’-pige.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her