Folk

FOLK

Dansk musik er tilbage på YouTube, Frederiksbergs borgmester brillerer på boligmarkedet, og Shakira er en nomade uden rødder, men med skattegæld
Debat
5. oktober 2020

Sangskrivere

Dansk musik er tilbage på YouTube efter to måneder, hvor YouTube og rettighedsorganisationen Koda ikke har haft en aftale om, hvad sangskriverne skulle have for deres musik. Den nye aftale dækker i modsætning til den gamle hele Europa, Mellemamerika, Afrika og dele af Asien.

Simon Aggesen

Frederiksbergs konservative borgmester, Simon Aggesen, er også en dygtig boligspekulant, der siden 2016 tjente 11 millioner kroner på at købe, opdele og istandsætte en 460 m2 stor lejlighed. Tilladelsen til at opdele lejligheder i den opgang var han selv i sin tid med til at give.

Marcel de Sade

Lejligheden var ejet af selskabet Dansk Bibelskole og lejet ud til den 86-årige bedrageridømte excentriker og pensionerede plejehjemsassistent, der kalder sig Marcel de Sade. Aggesen skaffede ham en lidt mindre lejelejlighed og betalte ham 100.000 til flytteomkostninger.

Shakira

Kvinden bag hittet »Waka Waka« er blevet sigtet for skattesvindel i Spanien. Shakira kalder sig for en »nomade uden rødder«, men har dog en bolig i Barcelona, hvor hun er over halvdelen af tiden sammen med sin skattesvindeldømte fodboldspillermand og deres to børn.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her