Folk

FOLK

Jazzfestival blev forvekslet med piratfest, og prins Henriks plader kommer til salg igen
Debat
16. oktober 2020

Hannah Arendt

I anledning af filosof Hannah Arendts fødselsdag (1906-1975) skrev USA’s ambassadør i Tyskland, Emily Haber, sådan her: »Totalitarisme kan trives, hvor folk systematisk nægter at tage del i virkeligheden og er klar til at erstatte fornuft med ideologi og ren fiktion«. Hvad mon hun tænker på?

Finn Torslow

Da samleren Finn Torslow i februar købte prins Henriks pladesamling for 46.000 kroner, medgav han her i avisen, at den pris nok »var i overkanten«. Nu sælger han ud af prinsens skiver på julemarkedet i det gamle mejeri Torrild, der er »Nordens nok største og bedste«.

Carsten Dahl

Jazzmusikeren Carsten Dahl skulle have optrådt på jazzfestival i Tværsted, men en nævenyttig forbipasserende politianmeldte arrangementet som piratfest, og så dukkede en hundepatrulje op og smed alle hjem. »Idioter,« skriver Carsten Dahl på Facebook.

Hamid Zafar

Den i Sverige kendte skole- og integrationsdebattør Hamid Zafar aka. Rektor Hamid er blevet afsløret i at have skrevet lede ting om jøder og homoer i falsk navn fra 2011-2015. Jeg var ung og søgende, forklarer han – et næsten lige så skudsikkert forsvar som: »Det var en anden tid«. 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her