Folk

FOLK

En tidligere sekretariatschef i Radikale Venstre har forvandlet sig fra en velmenende, humanistisk, cafe latte-drikkende ’radi-cool’ til en polemisk, femi-forskrækket ’radi-not-so-cool’
17. oktober 2020

Ex-radi-not-cool I

236 medlemmer har i løbet af de seneste dage forladt Radikale Venstre. En af dem er Anders Kloppenborg, som var partiets sekretariatschef fra 1997 til 2003. I protest mod behandlingen af Morten Østergaard siger han til Skive Folkeblad, at hans gamle parti er »forsvundet«.

Ex-radi-not-cool II

»Den sunde fornuft, besindigheden, omtanken og det lune glimt i øjet har forladt partiet. Det er afløst af et scenarie, som vi normalt forbinder med diktatoriske og fundamentalistiske samfund,« fortsætter han og spørger, hvor fanden næstekærligheden er blevet af.

Ex-radi-not-cool III

Måske har besindigheden også forladt Kloppenborg. »Omtanke blev skubbet helt til side af en feministisk, inkvisitorisk heksejagt forestået af en gruppe ikketilgivende, nådesløse furier og amazoner, som virker, som om de ikke helmer, før det ultimative matriarkat er indført«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Thomas Tanghus
  • David Zennaro
  • Katrine Damm
  • Eva Schwanenflügel
  • Troels Ken Pedersen
Thomas Tanghus, David Zennaro, Katrine Damm, Eva Schwanenflügel og Troels Ken Pedersen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu