Folk

FOLK

Dansk Folkeparti er i vælgermæssig krise, og måske derfor satser partiet benhårdt på lov og orden. Denne gang med en byge af folketingsspørgsmål om politiheste, peberspray og pigtrådshegn
Debat
21. oktober 2020

Heste-Peter

FOLK har været der før, og nu er vi der igen: Dansk politis modvilje mod at bruge politiheste. Som så ofte før er det Peter Skaarup (DF), der endnu en gang bringer emnet på (ride)banen: Hvad er justitsministerens egen holdning til politiheste, har han spurgt Nick Hækkerup om.

Peber-Peter

Også Nick Hækkerups snarlige afskaffelse af muligheden for at anvende peberspray i private hjem har givet Skaarup røde øjne: Ikke færre end 13 peberspørgsmål har han kværnet gennem Folketinget. Han forudser, at borgerne nu bevæbner sig med kniv, baseballbat eller bremserens.

Pistol-Peter

Forbuddet mod peberspray skyldes bl.a., at det mest er kriminelle, der har bevæbnet sig med spraydåserne. Det får Skaarup til at spørge justitsministeren, om kriminelle generelt har svært ved at anskaffe sig »ulovlige våben såsom pistoler, knive, knojern, totenschlægere osv.«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Hvad skal man med DF når man har S og “Det er os mod dem”-damen Mette Frederiksen?