Folk

FOLK

Længe før #MeToo var refrainsangerinden Wenche Myhre fremme med et godt råd om, hvad man stiller op med uartige mandfolk
22. oktober 2020

Muhammed

Engang undskyldte Politiken over for profetens efterkommere. I går opfordrede samme avis til at gøre visning af profetkarikaturer til fast skolepensum. Tidsånden ændrer sig, men skyldes det paradigmeskift eller bedre argumenter?

Ellemann den yngre

En klogere besindelse på den ulyksalige karikaturstrids principper har også ramt Venstres partiformand, der modsat det fædrene ophav afstår fra victim blaming og toner rent flag i forsvaret for ytringsfrihed.

Coney Barrett

Som den yngste kvinde i historien kan denne 48-årige ultrakonservative amerikanske distriktsdommer i dag blive godkendt af Senatets retsudvalg til den magtfulde post som højesteretsdommer – hvilken tvetydig triumf for ligestilling.

Wenche Myhre

Dansktophittet fra 1978 »Flyt din hånd, John« har i en #MeToo-tid gjort comeback med sit evergreen-budskab om rettidig afvisning af forulempere: Flyt din hånd, John/for jeg er ikke så’n, John/Vær nu ikke slem, John/tag nu og gå hjem.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu