Folk

FOLK

Joy Mogensen vil som alle tidligere kulturministre have flere i Det Kongelige Teater. Det skal klares med flere musicals, mener hun, men ministeren tager fejl. Der skal håndbold til
23. oktober 2020

Folkelige Joy I

Joy Mogensen – kulturministeren, hvis yndlingsalbum ej at forglemme er ’Absolut Music 2’ – satte sig i går til forhandlingsbordet for at aftale rammerne for Det Kongelige Teater de næste fire år. Og Joy Mogensen har ét stort ønske: flere musicals! Mange flere musicals!

Folkelige Joy II

Ministeren vil, som alle tidligere ministre, have flere mennesker i teatret, og ifølge Joy Mogensen skal folket trækkes til truget med musicals som ’High School Musical’, ’Cats’ og ’Mamma Mia’. Folk-redaktionen, som normalt elsker musicals, har dog et par bekymringer.

Folkelige Joy III

For det første er der ikke brug for flere musicals. Jyske messehaller og musikteatre vælter i dem, og hvis ministeren tilbragte blot et par timer i Jylland, ville hun opdage, at man ikke kan sparke sig gennem gågaderne for bannere for nyopsætninger af ’Hair’, ’Chess’ og ’Grease’.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Thomas Tanghus
  • Eva Schwanenflügel
  • Poul Anker Sørensen
  • Maj-Britt Kent Hansen
  • Ete Forchhammer
Thomas Tanghus, Eva Schwanenflügel, Poul Anker Sørensen, Maj-Britt Kent Hansen og Ete Forchhammer anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu