Folk

FOLK

Kasakhstanske Borat er tilbage, Pave Frans bliver en smule mere LGBT-venlig, og Keith Jarrett bryder tavsheden med sørgeligt nyt
Debat
26. oktober 2020

Keith Jarrett

Efter tre års tavshed har den amerikanske pianist Keith Jarrett fortalt The New York Times, at han næppe vil give koncerter igen. Den 75-årige stjerne fik to slagtilfælde i 2018 og er nu lam i venstre side. Han kan heller ikke huske alle de numre, han plejede at kunne.

Borat

I den britiske komiker Sacha Baron Cohens nye film om den fiktive kasakhstanske journalist Borat ses Trumps advokat Rudy Giuliani med den ene hånd i bukserne alene på et hotelværelse med en ung kvinde ved navn Tutar, der giver sig ud for at være journalist.

Rudy Giuliani

Ifølge den tidligere borgmester i New York skulle han bare lige have skjorten ned i bukserne igen, efter at Tutar (spillet af bulgarske Maria Bakalova) havde fjernet en mikrofon fra den. Scenen er filmet med skjult kamera og givetvis manipuleret efter alle kunstens regler.

Pave Frans

Paven i Rom udtaler i en ny dokumentarfilm om ham, at homoseksuelle bør have lov til at leve sammen i registrerede partnerskaber. Homoægteskaber er han stadig imod, men »homoseksuelle er også Guds børn og har ret til en familie«, siger pave Frans i dokumentaren.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her