Folk

FOLK

Vi ved det alle: Der er for lidt opmærksomhed omkring altaner. Det har Venstre-folketingsmedlemmet Heidi Bank, der i det civile er ejendomsmægler, sat sig for at gøre noget ved
Debat
7. oktober 2020

Altanteknikker

Og nu til noget vigtigt: Venstres folketingsmedlem Heidi Bank, der i det civile liv er ejendomsmægler, vil høre om gældende byggetekniske krav for altaner på etageejendomme. Svaret fra ministeren er betryggende: Kravene skal sikre mod personskade, og altanen skal fungere hensigtsmæssigt.

Altanspørger

Heidi Bank er ustoppelig, når det gælder altaner. Hun vil også vide, hvordan ældre altaner kan undersøges, og hvor meget det kan koste. Tja, det afhænger af, om altanen er en armeret betonplade eller en betonplade med indstøbte stålprofiler. Prisen kan f.eks. være 15-100.000 kr. for 10 altaner.

Altanklager

Hvor mange klager har huslejenævnene og beboerklagenævn haft om manglende vedligehold af altaner, spørger den videbegærlige Heidi Bank. Men her må boligministeren beklage: Der findes ikke en samlet opgørelse over klagesager vedrørende manglende vedligehold af altaner.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her