Folk

FOLK

DR røg ud i en Twitter-storm at have spurgt, om vi igen skal debattere retten til fri abort – og Hans Bonde er sur på Politiken over den »følelsesstorm« en »stærkt feministisk« anmelder lægger for dagen i anmeldelsen af hans seneste bog
Debat
29. oktober 2020

Fri abort I

»Bør vi debattere retten til fri abort i Danmark?« tweetede DR kækt, hvorefter en række andre relevante spørgsmål straks kom på bordet i kommentarsporet: Bør vi lukke DR? Bør vi diskutere, om journalister, der tror, vi lever i 1950’erne, skal kastreres med en sløv smørkniv?

Fri abort II

Dilemmaerne væltede ind på Twitter: Bør mænd steriliseres, når de bliver kønsmodne? Bør vi debattere, om der skal ananas i carbonara? Og sågar, om vi skal debattere, at journalister, der gør befolkningen dumme, skal en tur forbi den elektriske stol.

Hans Bonde I

Én, der også er sur på journalisterne, er Hans Bonde. Politiken har tilsyneladende fået en »stærkt feministisk anmelder« til kun at kaste to hjerter efter hans seneste bog, som »selv Information« ellers hyldede med positive anmeldelser, skriver Bonde i et debatindlæg.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her