Folk

FOLK

Realitymatriarken Kim Kardashian er fyldt 40, og det fejrede hun ved at stikke corona skråt op, skide på alle amerikanere og udvise total privilegieblindhed. Så stort tillykke skal det lyde herfra
Debat
30. oktober 2020

Nutidens Marie-Antoinette I

Realitymatriarken over dem alle, Kim Kardashian, er for nylig fyldt 40, og det fejrede hun ved at stikke corona skråt op og udvise total privilegieblindhed. For på trods af at alle rejser frarådes, fløj Kardashian sin familie og venner til en privat ø for at feste.

Nutidens Marie-Antoinette II

På sin instagramprofil skriver Kim Kardashian, at hun ønskede at glemme COVID-19 for en stund, og at hun og gæsterne derfor »lod, som om alt var ved det normale« – efterfulgt af billeder af hvide sandstrande, azurblåt hav, guldkjoler, private luksusmiddage, dans og kram.

Nutidens Marie-Antoinette III

Ret skal være ret. Kim Kardashian tilføjede, at hun godt selv ved, at hun er privilegeret. Men det holdt ikke kritikken tilbage. Matriarken er de seneste døgn blevet udsat for sønderrivende kritik fra amerikanere, som har fået deres økonomi og sociale liv ødelagt af corona.

Nutidens Marie-Antoinette IV

Fair nok, at Kim også er træt af corona. Det er alle. Men hun skulle nok have holdt kæft omkring sin get away. For ligesom Marie-Antoinette, som sagde, at folket da bare kan spise kage, hvis de ikke har mere brød, er også Kim indbegrebet af en adel uden jordforbindelse.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her