Folk

FOLK

Hvidovres socialdemokratiske borgmester Ole Bjørstorp har misbrugt sin tjenestebil
Debat
31. oktober 2020

Ole Bjørstorp

Hvidovres socialdemokratiske borgmester, Ole Bjørstorp, har misbrugt sin tjenestebil, konkluderer Ankestyrelsen. Det var Ekstra Bladet, som i januar – da verden endnu var nogenlunde normal – kunne afsløre borgmesterens private brug af bilen.

Kirk Kristiansen

Lego-familien Kirk Kristiansens formue er vokset med 75 milliarder kroner det seneste år. Det bringer ifølge BT familien op på en samlet formue på 261 milliarder kroner, hvilket er mere end tre gange så meget som nummer to på listen.

Flypassagerer

Berlin Brandenbrug lufthavn skulle have været færdigbygget i oktober 2011, men utallige forsinkelser og skandaler har udskudt det i ni år. Men nu skulle den være god nok. I dag åbner den. Til gengæld er der ikke ret mange passagerer.

Svenskere

Amazons indtog i Sverige har ikke været problemfrit, skriver Ritzau. Blandt andet er ordet »raps« blevet oversat til »voldtægt« i produktbeskrivelserne, ligesom et lykønskningskort med en hane sælges som en »massiv kuk«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Claus Simon Nielsen

Ole Bjørstorp er borgmester i Ishøj kommune.

Jatak, vi har problemer nok her i Hvidovre. ;-)

Eva Schwanenflügel

"Lego-familien Kirk Kristiansens formue er vokset med 75 milliarder kroner det seneste år. Det bringer ifølge BT familien op på en samlet formue på 261 milliarder kroner, hvilket er mere end tre gange så meget som nummer to på listen."

Det lader ikke til at indgå i forretningsmodellen, at plastik er ubæredygtigt.